söndag, juni 28, 2015

LULEBILDER SOMMAREN 2015




Det blev inte så många som jag tänkt mig, då jag oftast inte kom mig för att höja kameran. Men min kära mor fick åtminstone vara med på ett hörn. 

tisdag, juni 16, 2015

FÖR TIO ÅR OCH EN DAG SEDAN ...

"JAG EN BLOGGARE? Inte för att jag tror att det blir så mycket skrivet här inte. Jag slutade en gång i tiden skriva dagbok för att jag tyckte att jag inte längre hade något att skriva.
Annars har regnet öst ned ute, och det verkar bli en grå helg om några dagar. Synd. Jag hade planer som utgick från att solen skulle skina över L-å."



"Inte för att jag tror att det blir så mycket skrivet här inte" - där visar det sig vad lite jag vet, denna numera ganska tystlåtna men icke bortgångna blogg har betytt väldigt mycket för mig, särskilt under de första åren. Ett år efter första bloggposten hade jag lämnat Luleå för att bo ihop med den kortvariga bloggerskan lumen_coeli i Husby och sedan fem och ett halvt år tillbaka är jag bosatt i Bredäng, Skärholmen. Jag var då nyutexaminerad lärare och nu har jag jobbat i snart tio år. Mycket har hänt, både bra och dåliga saker, många skratt, många tårar och mycket musik. 

...
...
...

Jag undrar vad det var för planer jag hade som utgick från att solen skulle skina över L-å. Det har lämnat minnet och var förmodligen inte så viktigt. 

söndag, juni 14, 2015

SIN GAMLE LÄRARE


På väg att möta kusin, och på Bredängs tunnelbanestation blir jag hejdad av fd elev som glatt strålande hälsar på undertecknad. Kul att de minns sin gamle lärare så här 3-4 år senare... och att jag kom ihåg vem grabben var.

måndag, juni 08, 2015

ÅRETS SCOOP!

Jag såg att Carola Häggqvist hade börjat arbeta med ett album där hon tolkar sånger av Eddie Meduza och jag tänkte att det kanske är dags att omvärdera henne ... och så vaknade jag.

Nå, tack för mig!

 Som någon eventuellt noterat så skriver jag inte här längre, men tänkte att bloggen får finnas kvar i väntan på bättre tider. Den här blogg...