fredag, december 22, 2006

Tittar in för att säga Gul Jod ... eller nåt ...

... jag har varit en dålig bloggare på sistone, men IRL har fått gå före URL på sistone (vilket jag antar är ganska hälsosamt) ... Den här veckan har varit väldigt turbulent ... vill inte gärna säga mycket mer, men jag kan säga att det rör sig om jobbet (hemma råder Tomtebolyckan - fast kanske inte fullt så oskyldig :-P) ... hur som helst löste sig alltihop och jag fick ett gott bevis på att jag har väldigt fina arbetskamrater. Jag har just avslutat min första termin som lärare med många många nya erfarenheter, några nya ärr men framför allt många varma känslor för såväl arbetskamrater som elever. Jag har fått flera hempysslade julkort från många av mina söta och fina elever ... och till och med en julklapp. Då blir den strängaste lärare stum av rörelse och glädje. I morgon kväll bär kosan av till Luleå, där jag skall spendera jul- och nyårshelg för att återvända strax före trettonhelgen. Tyvärr utan min stora kärlek - men man kan ju inte få allt ... och Stockholm (i mitt hjärta) finns ju kvar ... men när är det tänkt att det skall bli vinter på det här stället?
Well whatever ... god jul och gott nytt år - everyhopa!

söndag, december 10, 2006

NYTT ALBUM: MOT MINA PRINCIPER

Eftersom jag varit gräsänkling detta veckoslut har jag ... heter det förresten gräsänkling den här tiden på året? .... tja, snöänkling kan jag ju knappast kallas eftersom snön lyser med sin retfulla frånvaro. Herre Gud. Det är 10 december - TVÅ veckor kvar till julafton och det känns mer som september eller oktober. Två veckor kvar att jobba denna min första termin som lärare - och det har varit rätt mycket att göra och det har samtidigt varit en händelsefull termin - såväl på jobbet som utanför jobbet ... men vad tänkte jag skriva om egentligen?

Tappade minst sagt tråden ... JO, eftersom jag varit gräsänkling (eller whatever - dvs sambon har arbetat dubbelskift och ungarna har varit bortresta hos släktingar) har jag passat på att fila vidare på min nya samling låtar "Mot Mina Principer". Jag börjar väl mer eller mindre vara färdig - och jag skall lite senare lyssna lite närmare på inspelningarna och eventuellt göra en sk slutmix. Eller så nöjer jag mig med allt som det är. Ser snarare ut som det senare, eftersom jag knappast kommer att ha tid att pyssla med sådant. Så småningom kommer jag att lägga ut låtarna i mp3-format i bloggen - lade ju ut några smakprov för några dagar sedan.

HÄR KAN ALBUMET AVLYSSNAS.


Nå, så var det med den saken. Och i morgon är det tillbaka till arbetet ... två veckor och sedan upp till Lule igen ... när är det tänkt att jag skall hinna köpa julklappar???? Hoppar nog över det i år ... men nästa helg blir det förhoppningsvis julkonsert i Sofia Kyrka - trevlig vana att lyssna på bloggpolaren Millroll och hennes kollegor.

tisdag, december 05, 2006

Dags för lite nya BeJi-låtar bl a


Efter många om och men har jag äntligen börjat få ordning på kommande musikutgåva (när den kommer är ännu oklart - osäkert om jag hinner bli färdig före jul - men hoppas det i alla fall). Den nya utgåvan skall i alla fall heta "MOT MINA PRINCIPER" (vilket varit bestämt länge nu) och den skiljer sig en hel del från tidigare utgåvor, då jag skrivit sångerna på annorlunda sätt än tidigare, samtidigt som utgåvan i sin helhet har ett mer elektroniskt sound än vad jag annars brukar använda mig av. Jag har dessutom nyligen införskaffat en liten portabel inspelningsstudio (så min gamla kassettporta inköpt 1994 kan äntligen pensioneras - tack för lång trogen tjänst), så det är min första utgåva som är helt digitalt inspelad. Omslaget till kommande utgåva kan ses längst upp.

Nå hur som helst, här kommer två smakprov (en första singel med tillhörande baksida - kan man kanske säga), nämligen titelspåret "MOT MINA PRINCIPER" och "ÖNSKAR ATT DU VORE HÄR".

Klicka här:

MOT MINA PRINCIPER

ÖNSKAR ATT DU VORE HÄR

---

En sak har förresten hänt uppe i norr, vilket får min bloggpost om kommande utgåva att blekna i jämförelse. Mina två kusiner (tvillingarna Malin och Lina - som är adopterade från Sri Lanka) har just för första gången pratat med sin biologiska mor och dessutom ... (trumvirvel insättes här) .... fått reda på att de har en lillebror på sexton år ... TÄNKA SIG!
Innebär det att jag fått en plastkusin?

Nå, tack för mig!

 Som någon eventuellt noterat så skriver jag inte här längre, men tänkte att bloggen får finnas kvar i väntan på bättre tider. Den här blogg...