tisdag, augusti 01, 2006

SOMMARPROGRAM

Så där ja. Så var det dags för mitt sommarprogram. Det är ett program som är ca 50 minuter långt, uppdelat i nio delar. Varje mp3-fil är mellan 1-3 MB stor - ljudet är alltså ganska komprimerat, men så går det förhoppningsvis också ganska snabbt att ladda ned.
Nu är det bara att hoppas på att tekniken inte sviker. Håll till godo.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bravo!
Låter finfint så här långt. Har dock inte klarat att ladda ner så mycket än, sitter ute på landet med seg gammaldags uppkoppling så får vänta tills jag kommer in till stan igen, om nån dag eller så.
Men som sagt, har hört början och det låter mycket mycket lovande!
Själv strulade jag bort premiären ju. Och nu fick jag prestationsångest så det skvätter om det . . .
Nåja, får väl ta tag i det där strax, sen, om ett litet tag etc.
;-)

Anonym sa...

WOW! Du är som gjord till sommarprograms-pratare :) Har bara lyssnat till det första ännu, skall avnjuta alltsammans senare; är i alla fall säker på att det här gillar jag. Spänd på vad för härlig musik jag får lyssna på - de två första låtarna är 100% godkända. Nyfiken på vad Millroll menar med "...du inte dog på slutet..." ? Snacket är förstås lika härligt som musiken :)

Anonym sa...

Du var superbra hos Millroll. Vilken fin röst du har, det måste jag hålla med om. Du har väl sett vad msn rumlar om på våra sidor. Nu är det nytt igen. Hörde något om förlovning, är det sant. Grattis.
Kram kram

Unknown sa...

Hej Björn!

Nu har jag lyssnat på två delar av Ditt sommarprogram och inväntar nu den tredje - har just hört Merit Hemmingson spela Jämtlänsk Brudmarsch - och Du är som GJORD för att prata i radion :)

Unknown sa...

NUU har jag lyssnat på alla delarna - visserligen med lite snabbspolning på en del av musiken - men det var ett underhållande program. Undrar hur man GÖR? Ska kanske försöka själv nån dag .... fast jag får ju sån där hosta på RIKTIGT - utan att härma Smokerings ... bara jag pratar tillräckligt länge så kommer den som ett brev på posten, fast då kan man förstås stänga av och fortsätta efter något glas vatten :) Kul var det att höra Dig i alla fall!

Britt

Anonym sa...

Ursäkta! Det är nog min hörsel som inte fungerade eftersom jag sprang fram och tillbaka när du "sommarpratade". Du får ta bort mig om du vill. Ska lyssna mera noggrant nästa gång.
Du har en verkligt bra radioröst!
Kramen från bigga

Anonym sa...

Helt enkelt lysande! Du är som gjord för att prata i radio.

8 ½ trucka stämgafflar av 10 möjliga.

Munin Vargatik sa...

Men så underbart trevligt! Nu har jag bara lyssnat på del 1...för jag såg det nyss i Lyan, men jag ska lyssna genom alltihop i morgon! Jättefin röst har du och tja..du vet hur nostalgisk jag blir över rytmen i den kära gamla norrländskan. Du är suveränt duktig Björn och det är kul att få följa dig lite på vägen. Jag är här fast jag inte alltid syns vettu!
Kramisar Munin

Nå, tack för mig!

 Som någon eventuellt noterat så skriver jag inte här längre, men tänkte att bloggen får finnas kvar i väntan på bättre tider. Den här blogg...